0
Your Cart

Telttailu

Tervetuloa Telttailu-tuoteryhmän pariin! Korhone verkkokaupasta löydät laadukkaat ja monipuoliset telttailuvarusteet, jotka tekevät retkeilystä entistä mukavampaa ja nautinnollisempaa.

Valikoimastamme löydät erilaisia telttoja eri kokoisille seurueille ja eri vuodenaikoihin sopiviin retkiin. Tarjolla on perinteisiä kupolitelttoja, tunnelitelttoja sekä riippumattoja, jotka sopivat niin perheen yhteisiin retkiin kuin vaelluksille yksin tai kaksin. Lisäksi valikoimastamme löydät telttojen lisävarusteet, kuten makuupussit, retkikeittimet, retkipöydät ja -tuolit sekä erilaiset valaisimet ja lämmittimet, jotka tekevät telttailusta entistä miellyttävämpää.

Korhone verkkokaupasta saat laadukkaat telttailuvarusteet kilpailukykyiseen hintaan. Olipa suunnitelmissasi sitten viikonloppuretki metsään, pidempi vaellus erämaassa tai leirintäalueelle suunnattu lomamatka, meiltä löydät kaiken tarvittavan onnistuneen retken järjestämiseen. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja löytämään omat suosikkisi telttailuun Korhone verkkokaupasta!

Näytetään kaikki 7 tulosta